Welcome to our websites!

Supplied The Zhengzhou Construction Engineering Group

4

Во 2014 година, Wanzhi челик материјали Соработувале со друштво со ограничена одговорност Женгжу Градежништво група, се испорачува 300 тони претходно обоен челик серпентина за изградба на сала за пеглање, обезбедување на квалитетот на проектот, реши проблемите на вработените сместување и канцеларија.


Post time: Jan-14-2019